• Al Fresco
  • The Lounge
  • I Love My Curry
  • Subway
  • The Colour Kitchen
  • The Lounge
-

Locatie info

Wanneer u uitkijkt over de waterpartij langs The Strip, vergeet u bijna dat om u heen ruim 125 bedrijven en onderzoeksinstituten werken aan de technologische innovaties van morgen. Briljante breinen van over de hele wereld vormen op de slimste vierkante kilometer van Europa een innovatieve hightech community. Zij geven vorm aan toekomstige producten en technologieën die impact hebben op de levens van miljoenen mensen. Dat creëert een unieke sfeer die u nergens anders aantreft.

Conference Center The Strip is dé congres- en vergaderlocatie op High Tech Campus Eindhoven. Jaarlijks ervaren meer dan 50.000 mensen de inspirerende atmosfeer tijdens hun brainstorm, congres, training of vergadering. Geniet van deze ambiance in combinatie met de befaamde Brabantse gastvrijheid.

Parkeer gratis in één van de parkeergarages en wandel tussen de bedrijven en onderzoeksinstituten over de Campus naar Conference Center The Strip. Het strak moderne interieur laat u optimaal de ruimte om uw eigen beleving neer te zetten, terwijl om u heen nieuwe chips, intelligente pillen en zonne-energiesystemen worden ontwikkeld.
Het Conference Center beschikt over alle (technische) faciliteiten die u zich kunt wensen. In een flexibele opzet kunt u terecht met een gezelschap van 2 tot 300 personen. In alle zalen is gratis Wifi. U kunt uw cateringwensen combineren met alle aanwezige horecafaciliteiten op The Strip.

Wij organiseren en faciliteren graag uw inspirerende ontmoeting in het hart van de technologie.