-

Restaurant info

Ontmoeten, bespreken, vergaderen en samen met je relaties lunchen of dineren. Dat doe je op The Strip bij voorkeur in alle rust in de stijlvolle ambiance van het exclusieve à la carte restaurant The Lounge.

Het restaurant heeft verschillende grote en kleine vergaderkamers ter beschikking waar je met je gezelschap ook een lunch of diner kunt gebruiken. Dat kan natuurlijk ook in het trendy restaurant of in het private dining gedeelte met wijds uitzicht over het water.

Tijdens lunch en diner kunnen gasten à la carte eten of kiezen voor een 3-gangen menu. De chef-kok van The Lounge serveert mooie gerechten die perfect samengaan met de zorgvuldig geselecteerde kwaliteitswijnen van de kaart. Bij The Lounge draait het maar om een ding: het welbevinden van onze gasten. We luisteren graag naar je wensen of speciale verzoeken voor de bereiding van het gekozen gerecht.

The Lounge biedt tal van mogelijkheden tot ontmoeten. In deze prachtige locatie kun je ook terecht voor luxe zakendiners, borrels, bedrijfsfeesten of recepties. Wij informeren je graag!

Opening, capaciteit en betaalmogelijkheden

  • Openingstijden: 11:00 tot 15:00 uur (op reservering de gehele dag)
  • Aantal zitplaatsen: 2 tot 80
  • Banqueting: Private dining van 2 tot 30 personen, Sitting dinner van 15 tot 80 personen Walking dinner / Borrel tot 150 personen
  • Around the World buffet van 2 tot 120 personen
  • Betalingsmogelijkheden: VOR, P-card, PIN, Creditcard