-

Restaurant info

Kleurrijk. Dat zijn niet alleen de heerlijke wereldgerechten op de kaart, maar ook de mensen die er werken. In dit gezellige grand café is het goed toeven. ’s Ochtends vroeg voor koffie of later voor de lunch of diner; in klein of groot gezelschap.

Hier lees je ook in alle rust je krantje, check je je mail en bespreek je werk. ’s Winters in de zon achter het glas, ’s zomers met een kopje koffie of drankje op het heerlijke terras aan het water. De kaart is enigszins beperkt, maar de gerechten worden met liefde bereid met streekproducten van de beste kwaliteit. En dat is niet het enige bijzondere aan dit grand café.

De professionals van The Colour Kitchen leiden jonge mensen op die wat minder geluk hebben op de arbeidsmarkt. Wie aanschuift ontmoet deze enthousiaste (toekomstige) horecaprofessionals uit verschillende culturen. Allemaal hebben ze twee dingen gemeen: een voorliefde voor lekker eten en het verwennen van gasten. Bij The Colour Kitchen ontmoet je oprechte gastvrijheid met bijzondere mensen en (h)eerlijke producten.

In The Colour Kitchen spelen de echte helden de hoofdrol: de (oud)leerlingen. Die vaak niet de makkelijkste start hadden, maar intussen waanzinnig goede professionals zijn waar je op kunt bouwen.

Hier onze sprankelende Hafsa. https://youtu.be/8L1-xt40DXs

Ontmoet onze harde werker Joey. https://youtu.be/EGmwvgZZW-U

Bijvoorbeeld onze professional Edmon. https://youtu.be/sriLLKsGpr4

Opening, capaciteit en betaalmogelijkheden